donderdag 8 augustus 2013

De beoordeling is nabij


De laatste echte develop dag is dan toch weer voorbij. Veel drukte, werk en zweet is er voorbij gegaan vandaag. Je zou toch denken dat er per dag minder gedaan zou worden vanwege de verminderde energie, maar niks is minder waar.
Er is op de een na laatste dag toch echt het meeste verandert en dit werd positief ontvangen.
Hier is een globaal lijstje:
- De map wordt nu bij elk spel random generate
- Het menu ziet er zeer fancy uit, ook als je af bent.
- ALLE animaties zitten erin, het ziet er nu echt als een eindproduct uit
- Het spel wordt ook daadwerkelijk moeilijker naarmate je langer speelt
- De Highscore werkt! Max heeft de hoogste score 3180 :)
- Het level heeft een hekje eromheen om het level af te bakenen.
- Al het geluid zit in het spel verwerkt en geeft de goede sfeer weer.




We hebben zelfs een naam voor het spel bedacht. Aangezien het plaatje hier boven waarschijnlijk al genoeg zegt, houd ik het maar daar bij.
Morgen gaan we hard werken aan de laatste buglijst(die is overigens nog best wel lang), een promo filmpje en de uitermate belangrijke eindpresentatie.
Vandaag is onze game al veel getest en gespeeld door de mensen die ook naar de summer talk van Rami kwamen. Het spel werd positief ontvangen zonder al te veel opmerkingen of vragen over hoe het spel gespeeld moet worden. Het voortplanten van konijnen snapt iedereen dus blijkbaar gewoon.

Aangezien we nog maar een paar uur de tijd hebben en er nog veel te doen is, laten we het even hier bij. Eventueel komt er morgen of volgende week nog een update, dus dat wordt afwachten in spanning.
Mochten er mensen het spel willen spelen, stuur dan even een berichtje met in de titel "ik wil konijnen fokken" naar maxvandermeij@gmail.com, dan krijg je zo snel mogelijk een dropbox link!

Foto's van vandaag: